Досвід співпраці з практиками на ОП "Журналістика"

Залучення практиків до навчального процесу – один із пріоритетів освітньої програми «Журналістика» в НУВГП.
23 травня гостьовим лектором курсу «Пресова журналістика» була Наталія Лісняк – головна редакторка журналу «Високий тон» (Київ), кандидатка філологічних наук, доцентка, авторка численних наукових праць з лінгвістики, словників, навчальних видань і навіть поетичної збірки «Я піднімуся птахом у висоти».
Пані Наталія щиро поділилася власним досвідом створення концептуального українськомовного глянцевого видання - від задуму до його успішної реалізації, докладно розповіла про структуру, рубрикацію журналу, специфіку роботи з авторами, дизайнерами і фотографами, спроби промоції видання, поділилася роздумами про перспективи розвитку журналу, про труднощі, які доводиться долати редакції. «Не бійтеся робити помилки, тільки спробувавши щось робити, здобудете справжній досвід», - закликала Наталія Лісняк студентів.
Модерувала зустріч завідувачка кафедри журналістики та українознавства НУВГП Леся Малевич. Анонсована зустріч з Наталею Лісняк зацікавила багатьох людей: крім студентів-журналістів, до майстер-класу долучилися викладачі кафедри журналістики та українознавства і студенти інших спеціальностей університету.
Є певний символізм у тому, що майстер-клас мав відбутися зранку 24 лютого, і, хоча війна жорстко скоригувала наші плани, ми зуміли реалізувати задумане.
Ми висловлюємо щиру подяку пані Наталії Лісняк за корисну практичну зустріч, за випуски журналу, які вона надіслала до бібліотеки кафедри, і сподіваємося на тривалу співпрацю з оригінальним, високоінтелектуальним українським часописом.
 
 
 
 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування