ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

23 вересня 2020 р. директор ННІ економіки та менеджменту професор Ковшун Наталія Едуардівна, професорсько-викладацький склад кафедри державного управління, документознавства та інформаційної діяльності та студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» взяли участь у всеукраїнському заході ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ.

Захід був ініційований Національним агентством України з питань державної служби та проводився Міжрегіональним управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях. Мета заходу: продемонструвати відкритість, прозорість та доступність державної служби для громадян.  Державна служба в рамках чинного законодавства: засади та перспективи реформування.

Координатор магістратури кандидат наук з державного управління, доцент кафедри державного управління, документознавства та інформаційної діяльності Дробко Едуард Васильович презентував освітні програми «Державна служба» та «Місцеве самоврядування» для здобувачів другого (магістерського) рівня спец. 281 «Публічне управління та адміністрування», які розроблялися за участю роботодавців та випускників.

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування