Previous Next

Звіт директора ННІАЗ за 2022 рік

20 грудня 2022 року відбулись збори трудового колективу Навчально-наукового інституту агроекології та землеустроюза участі більше 60 працівників.

Центральним питанням зборів став звіт директора інституту професора Алли Прищепи про результати діяльності колективу в 2022 році.

Свій виступ директор розпочала зі слів подяки за віддану працю в цей нелегкий для всієї країни час, після чого оголосила хвилину мовчання в пам’ять тих, хто пішов у вічність.

У ході звіту директора були представлені результати волонтерської діяльності та допомоги ЗСУ, яку активно проводили працівники інституту за умов воєнного стану в країні. Було висвітлено також і загальний рейтинг науково-педагогічних працівників у межах відповідності ліцензійним вимогам. Розглянуті результати цьогорічної вступної кампанії та загальний склад контингенту студентів денної і заочної форм навчання.

Окрему увагу директор присвятила аналізу навчально-методичної роботи, стану наповнення платформ освітніх програм і силабусів, карток навчальних дисциплін і видавництва навчальної літератури. Висвітлила підсумки практичної підготовки студентів, відкриття філій кафедр і реалізації дуальної освіти. Представила результати опитування студентів, дотримання принципів академічної доброчесності, зокрема при перевірці випускових кваліфікаційних робіт за текстовим збігом.

Не менш цікавою частиною звіту стало представлення основних здобутків викладачів у науковій та науково-технічній діяльності. Суттєвим здобутком цього року стало входження в міжнародний грантовий проект. Директор відмітила наявні позитиви, а також висловила своє бачення щодо перспектив подальшого розвитку наукового потенціалу інституту.

Також директором були представлені підсумки діяльності студради ННІАЗ та організації профорієнтаційної роботи, відмічені найбільш активні учасники освітнього процесу та окреслені основні завдання колективу, що необхідно реалізовувати в найближчій перспективі.

У виступах прийняли участь професор, завідувач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Микола Клименко і професор, директор ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж» Микола Яцков, які відмітили позитивну і ефективну роботу директора ННІАЗ, виконання нею посадових обов’язків у повному обсязі та забезпечення стабільних умов роботи інституту в цілому.

Сформована резолюція за результатами звіту була одноголосно схвалена колективом, прийнята та затверджена протоколом зборів.

Серед решти питань, відповідно до порядку денного були затверджені списки кандидатів до участі в зборах трудового колективу НУВГП, а також розглянуто ряд поточних справ.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування