Previous Next

Збори трудового колективу ННІАЗ

11 червня 2024 року о 13:30 в аудиторії 732 відбулася значуща подія для трудового колективу Навчально-Наукового Інституту Агроекології та Землеустрою, де на порядку денному стояли питання, якімають вплинути на майбутні напрями діяльності інституту та його розвиток.

Першим і одним з найважливіших пунктів став розгляд кандидатур на заміщення посад завідувачів кафедр. Претенденти, які представляли свої кандидатури, – це відомі в академічних колах професіонали: к.с.-г.н., доцент Тетяна Миколаївна Колесник з кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка, к.т.н., доцент Анатолій Георгійович Ліщинський з кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики та к.т.н., доцент Руслан Миколайович Янчук з кафедри геодезії та картографії. Важливою частиною засідання стали виступи представників трудового колективу ННІАЗ у частині обговорення професійних та особистих якостей кандидатів.

Другим пунктом порядку денного було погодження кандидатури д.с.-г.н., професора Алли Миколаївни Прищепи на вакантну посаду директора ННІАЗ. Це колективне рішення було одноголосним, з огляду на представлений претенденткою стратегічний план розвитку інституту. Серед виступів, у процесі розгляду питання, вагомою та об'єктивною була думка ректора НУВГП Віктора Мошинського, який висловив свою довіру Аллі Миколаївні Прищепі щодо відповідальності за подальші напрями розвитку ННІАЗ, посилення та підтримку наукових та освітніх програм, нарощування людського потенціалу.

Третій пункт було присвячено відзначенню науково-педагогічних працівників за високий рівень виконання професійних обов’язків. Це визнання стало знаком поваги та вдячності інституту до своїх співробітників, що сприяє підвищенню мотивації та професійному зростанню.

Четвертий пункт, "різне",  включав ряд додаткових питань, які стосуються діяльності ННІАЗ.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування