Previous Next

Засідання Вченої ради ННІАЗ

27 вересня 2022 року відбулось друге в цьому навчальному році засідання Вченої ради ННІАЗ.

Засідання проходило в змішаному форматі. На порядок денний були винесені кілька питань. Серед них аналіз результатів вступної кампанії за спеціальностями Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою і відповідний аналіз проведеної профорієнтаційної роботи у поточному році. Заслухали звіти здобувачів третього рівня вищої освіти за спеціальностями 201 Агрономія та 101 Екологія ННІАЗ про виконання освітньо-наукової складової та плану роботи аспіранта за 2021-2022 навчальний рік. Затвердили плани роботи аспірантів на наступний навчальний рік.

Обговорили ряд поточних питань, пов'язаних із організацією освітнього процесу, ходом вступної кампанії на рівень ВО "магістр", проведення всеукраїнських та міжнародних наукових конференцій на базі ННІАЗ. Приділили увагу докторантам інституту, особливо тим, у кого закінчується термін перебування в докторантурі у поточному році. Запланували проведення розширених наукових семінарів із представлення підготовлених ними дисертаційних робіт.

Підтримали кандидатуру Миколи Володимировича Мороза - д.фіз.-мат. наук, завідувача кафедри хімії та фізики, - з рекомендаціями до участі в конкурсі на отримання стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування