Previous Next

Засідання Науково-методичної ради з якості

24 травня 2022 р. відбулось чергове засідання Науково-методичної ради з якості НІІ Агроекології та землеустрою.

Питання порядку денного розглядались у такій послідовності:

1. Хід опитування студентів першого (бакалаврського) рівня про якість освітнього процесу (Турчина К.П., відповідальні про якість освіти кафедр ННІАЗ);

2. Про заходи щодо збільшення кількості навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти англійською мовою (доп. Прищепа А.М.);

3. Ознайомлення з підготовкою до весняної екзаменаційної сесії та бакалаврською підготовкою;

4. Розгляд та затвердження методичних вказівок, робочих програм, посібників, підручників та практикумів, звітів із підвищення кваліфікації.

5. Різне.

У ході розгляду першого питання, за результатами аналізу опитування, гаранти освітніх програм та завідувачі відповідних кафедр надали коментарі та пропозиції щодо підвищення задоволеності здобувачів за окремими питаннями. У цілому ж, відмітили, що результати цьогорічного опитування мають позитивні бали, що свідчить про доволі високий рівень та організацію ведення освітньої діяльності в межах ННІАЗ, а також дієвість вжитих раніше заходів із оптимізації даного питання.

У ході розгляду другого питання виступили науково-педагогічні працівники, які мають досвід викладання іноземною мовою. Обговорили перспективи посилення іншомовної підготовки здобувачів та мотиваційні механізми їх зацікавленості.

Третє питання присвятили організації і підготовці до екзаменаційної сесії студентів, у т. ч. порядку формування підсумкової оцінки відповідно до наказу НУВГП № 00502 від 16.09.2019 р. та положенню «Система оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти (семестровий поточний та підсумковий контроль) зі змінами та доповненнями» ухвалено науково-методичною радою НУВГП протокол №1 від 19.02.2020 р.

Розгляд четвертого питання пройшов відповідно процедури, із внесенням у протокол засідання деталізованої інформації.

У різному були виступи гарантів, робоча дискусія з головою НМРЯ ННІАЗ - д.с.-г.н., професором, директором інституту Аллою Прищепою, обговорення і планування етапів акредитації освітніх програм та питання моніторингу їх якості.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування