Засідання конкурсної комісії

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022-2023 навчальному році відбується в межах І етапу на рівні кожного навчального закладу.

Згідно з Листом Міністерства освіти і науки України № 21/08-118 від 30.01.2023 р. і відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. № 605, Наказом НУВГП №129 від 01.03.2023 р. було визначеніо умови та проведення конкурсу в нашому університеті.

Так, до складу журі від Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою увійшли:

  • Ліхо О.А. – к.с.-г.н., доцент, професор кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства;
  • Шульган Р.Б. – к.т.н., доцент, доцент кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики;
  • Солодка Т.М. – к.с.-г.н., доцент, доцент кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства.

На початку, до зустрічі приєдналась предстаниця оргкомітету конкурсу д.б.н., професор Бєдункова О.О., яка звернулась до членів журі з вітальним словом та обговорила організаційні моменти, після чого члени журі самостійно продовжили засідання. Для підведення підсумків рецензування поданих на конкурс робіт від студентів ННІАЗ, журі обговорили результати проведення конкурсу, загальний рівень представлених робіт, їх відповідність до зазначених у заявках учасників галузям знань та спеціальностей, актуальність та наукову новизну робіт, їх практичну спрямованість та дотримання редакційних вимог до офрмлення.

Для остаточного визначення переможців конкурсу, до результатів оцінювання робіт чденами журі будуть додані додаткові бали за наявні в студентів публікації на відповідні до робіт теми, а також враховані результати перевірки робіт в системі Unichek на оригінальність тексту та відсутність плагіату.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування