Previous Next

Засідання кафедри водних біоресурсів

На засіданні кафедри водних біоресурсів що відбулося 13.06.23 року (ПРОТОКОЛ № 17 засідання кафедри водних біоресурсів від 13 червня 2023 року)

було розглянуто звіт доцента  Петрук А.М. про проходження підвищення кваліфікації за період з 01.03.-01.06.2023 року в Управлінні державного агенства меліорації та рибного господарства у Волинській області. Інформацію завідувача кафедри доцента к.вет.н Полтавченко Т.В., про академічну заборгованість студентів з таких дисциплін 4 курсу 1. Аквакультура штучних водойм, 2. Аквакультура штучних водойм курсовий проект, 3. Індустріальне рибництво, 4. Основи акваріумістики. Хвороби об’єктів декоративної аквакультури, де було створено комісію по перездачі академічної заборгованості.

Також, керівник з якості кафедри водних біоресурсів професорка д.с-г.н Гроховська Ю.Р. доповіла про опитування студентів, яке проводилося стосовно якості викладання та навчання за окремою навчальною дисципліною. В опитуванні прийняли участь - 61% студентів, середнє значення за окремими критеріями по кафедрі - 9,0. Узагальнюючи все опитування по пунктах найнижчі бали стоять за плагіат, порушення академічної доброчесності. Студенти погано орієнтуються, що таке «академічна доброчесність», було запропоновано, щоб кожен викладач перед початком кожного курсу з дисциплін обговорював зі студентами академічну доброчесність та плагіат, а під час дисципліни «Вступ до фаху» запропоновано проходити безкоштовні курси неформальної освіти з академічної доброчесності в університеті, на сайті ВУМ online «Києво-Могилянська академія» Міжнародний фонд відродження та всі мають сертифікати в обсязі 3,0 години, що становить 0,1 кредитів ЄКТС, які є висвітлені на сайті кафедри в Wiki.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування