Previous Next

Захисти магістрів кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики

З 18.12.23р. по 23.12.23р. було проведено засідання екзаменаційної комісії зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки здобувачів вищої освіти ступеня магістра за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій".

Головою комісії було запрошено консультанта з просторового планування та управління природними ресурсами програм МТД, зокрема Програми «U-LEAD з Європою» Придатка Олександра Миколайовича. До складу комісії входили: Ліщинський Анатолій Георгійович, завідувач кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики, к.т.н., доцент,  Янчук Руслан Миколайович, завідувач кафедри геодезії та картографії, к.т.н., доцент, Корбутяк Василь Михайлович, к.т.н., доцент кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики, Шульган Роман Богданович, к.т.н., доцент кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики та секретар екзаменаційної комісії Наконечна Жанна Василівна, діловод кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики.

Члени комісії відзначили високий рівень компетентностей випускників, їх відповідність вимогам освітньої характеристики, зокрема: здатність студентства до самостійної роботи, використання теоретичних знань у конкретних умовах практичної діяльності. Представлення наукових робіт супроводжувалося ілюстративними матеріалами у вигляді презентацій та роздатковим матеріалом, що значно спрощувало сприйняття результатів дослідження. Захист відбувся у змішаному режимі – дистанційно і очно.

Особливої уваги заслуговують роботи, розроблені студентами Гончар Дарією – керівник Шульган Р.Б., Степанюк Оленою - керівник Янчук О.Є., Шереметом Назарієм – керівник Янчук О.Є., Приходько Альоною – керівник Бухальська Т.В. На основі рішення Екзаменаційної комісії студентам присвоєно кваліфікацію магістр геодезії та землеустрою за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій” (освітні програми землеустрій та кадастр, геоінформаційні системи й технології).

 

Вітаємо наших магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт та завершенням навчання! Бажаємо професійної реалізації, особистого щастя та мирного неба!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування