Previous Next

Захист бакалаврських робіт випускників кафедри екології

На кафедрі екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства відбулись захисти бакалаврських робіт.

Впродовж 21-21 червня 2022 р. випускники четвертого курсу спеціальностей 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища проходили процедуру публічного захисту кваліфікаційних робіт, що відбувався в змішаному форматі.

Державну іспитову комісію за спеціальністю 101 Екологія очолював д.с.-г.н., професор, завідувач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Клименко Микола Олександрович. Всього за даною спеціальністю було захищено 24 бакалаврські роботи.

Державну іспитову комісію за спеціальністю 183 Технології захисту навколишнього середовища д.с.-г.н., професор, директор ННІАЗ Прищепа Алла Миколаївна. Всього за даною спеціальністю було захищено 11 бакалаврських робіт.

Теми випускових робіт студентів здебільшого були присвячені оцінці впливу на довкілля промислових підприємств, розробці заходів із покращення стану та оптимізації використання водних і земельних ресурсів, пошуку варіантів удосконалення технологічних схем виробництв задля мінімізації їх негативного впливу на об’єкти навколишнього середовища.

Як зауважили голови комісій, роботи містили фактичні дані, мали актуальність та практичну цінність. Всі роботи були оцінені позитивно, а рішенням Державної іспитової комісії, студентам спец. 101 Екологія було присвоєно кваліфікацію «Бакалавр з екології», студентам спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища – кваліфікацію «Бакалавр з технологій захисту навколишнього середовища».

Традиційно, після оголошення результатів захисту, студенти почули вітальні слова від своїх викладачів та зробили пам’ятне фото в холі 7 навчального корпусу.

Вітаємо наших випускників із успішним завершенням навчання на першому рівні вищої освіти!

Бажаємо всіх гараздів на професійному та особистому плані, в мирній та процвітаючий Україні!

 

Колектив кафедри екології, ТЗНС та ЛГ

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування