З першого вересня стартувало змішане навчання

З 1 вересня студенти 2, 4 курсів ОР бакалавр та 2 курсу ОР магістр  ННІ агроекології та землеустрою приступили до навчання. 

У НУВГП запроваджено модель змішаного навчання, що передбачає реалізацію частини традиційного освітнього процесу з іншими альтернативними формами та видами взаємодії в освітньому середовищі, зокрема електронними. Для здобувачів 1 та 3 курсів бакалаврського та першого року навчання магістерського рівня розпочнеться з 14 вересня. 

Ми дотримуємося карантинних умов згідно рекомендації МОН України, Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 р. за № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19) і наказу ректора Університету від  03.08.2020 № 405 «Про продовження режиму карантину для запобігання розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19».

Студенти з розумінням поставилися до всіх  карантинних обмежень, зокрема вимірювання температури, носіння масок, постійна дезінфекція рук. Успішна практика дистанційного навчання весняного семестру дозволяє проводити змішане навчання та при цьому забезпечувати відповідну якість.

 Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я та виконання  індивідуальних планів осіннього семестру 2020-2021 навчального року!!!

 

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування