Previous Next

Виробнича екскурсія на Рівненську фабрику кави

25 квітня 2024 р. кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП організовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" і 242 "Туризм" навчально-виробничу екскурсію до наших партнерів - Рівненської фабрики кави (Rivne coffee fectory).

Дана компанія забезпечує ринок HoReCa високоякісною свіжообсмаженою зерновою кавою, займається продажем якісних продуктів та послуг для кафе і ресторанів, працює з провідними готельно-ресторанними комплексами і ресторанами не тільки у Рівному і області, а й в Україні.

Успіх діяльності компанії - це скоординована і взаємопов'язана діяльність з менеджменту, вибудувана таким чином, щоб забезпечити надійну і безперебійну роботу компанії. Асортимент Рівненської фабрики кави - широкий і включає зернову та мелену каву, чай, какао, шоколад, сиропи, натуральні пюре, лимонади і все необхідне для успішного супроводу закладів громадського харчування у цьому напрямі.

Також, компанія пропонує професійне кавове обладнання високої якості для продажу та оренди.

Ми відвідали виробничий цех, побачили промислове обладнання для обсмаження, помелу і фасування кавових зерен, спостерігали за виробничим процесом. Керівник компанії п. Юрій Ягущін детально розповів про технологічний процес та ступені кавового обсмажування.

Найбільше запитань у здобувачів до керівництва фабрики виникало щодо відкриття  бізнесу, оскільки компанія надає консультаційні послуги з відкриття кав’ярень та інших закладів громадського харчування, допомагаючи клієнтам зробити правильний вибір обладнання, підібрати оптимальні рішення і розробити успішну концепцію майбутнього бізнесу.

На базі Rivne coffee fectory ефективно функціонує Школа навчання персоналу Лексо Калдані. Ця школа пропонує програми навчання, що дають змогу персоналу закладів готельно-ресторанної сфери набути всіх необхідних навичок і знань для приготування кави високої якості та обслуговування клієнтів на високому рівні.

Дуже важливим моментом для викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи є те, що ми уклали договір про співпрацю з Рівненською фабрикою кави. Це дає можливість здобувачам проводити лабораторні роботи з ОК "Ресторанна справа" при вивченні теми "Барна справа" у лабораторії кави компанії на новітньому сертифікованому  обладнанні.

Здобувачі дегустували різноманітні способи приготування кави у лабораторії від найкращого спеціаліста по приготуванню кави Лексо Калдані - співвласника Rivne coffee fectory, cудді національних кавових чемпіонатів та член SCA (Speciality coffee association).

Нам подобається девіз компанії: "Ми завжди прагнемо задовольнити потреби та очікування наших клієнтів і допомогти їм досягти успіху в сфері громадського харчування". Бажаємо вашому бізнесу розвиватися і підвищувати продажі, навчати персонал готельно-ресторанних підприємств варити якісну каву.

Дякуємо власникам Rivne coffee fectory за співпрацю і отриманй практичний досвід.

Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.

 

Оксана Конарівська
кафедпа туризму та
готельно-ресторанної справи

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування