Previous Next

Втрати серед випускників-екологів

Віктор Тарасович Суходольський (30.05.1968 – 17.06.2023 рр.)

У Рівному на майдані Незалежності 22 червня  2023 року попрощалися з Віктором Суходольським.

Віктор Суходольський закінчив Національний університет водного господарства за спеціальністю 101 «Екологія».  Здобувати фах еколога у зрілому віці, у статусі ветерана війни, спонукала любов до природи, навколишнього середовища. На той час вже  власник Садово-опоряджувального центру Віктора Суходольського в селі Жадківка Корецького району.  Виділявся серед студентів не лише віком, алей креативністю, жагою до чогось нового, постійні дискусії на лекціях та практичних. Він був наставником для своїх одногрупників.

Народився Віктор 30.05.1968 с. Великі Межирічі, Корецький р-н, Рівненська обл..  Загинув 17 червня 2023 року  під час  бою з російськими загарбниками від смертельного поранення.

Він був приватним підприємцем. Свого часу служив у військово-транспортній авіації під Москвою та Арцизі, під Одесою. На війну пішов добровольцем ще у вересні 2014 року. Воював у розвідці. Там під час підготовки набув спеціальності снайпера. А коли повернувся додому, відкрив власний YouTube-канал Didusik. TV, названий так на честь онука. На цій платформі за допомогою чат-рулетки він спілкувався про політику з випадковими людьми з різних регіонів Росії, заперечуючи пропагандистські штампи Кремля.

14 червня старшого солдата Віктора Суходольського нагородили медаллю “За хоробрість в бою”. А вже за кілька днів — 16 червня 2023 року 55-річний “Дідусік” загинув під час артилерійського обстрілу поблизу села П’ятихатки Запорізької області

Віктор завжди був упевнений у своїх діях, завжди до всього підходив з логічним розрахунком, планував усе чітко і виважено.

Колектив ННІ агроекології та землеустрою приносить співчуття близьким, друзям та всій екологічній родині. Світла пам’ять Віктору Суходольському.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування