Previous Next

Візит Привільненського ліцею до агрономів ННІАЗ

На запрошення кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка до НУВГП завітали учні та викладачі Привільненського ліцею.

Відвідуючи різні локації з завідувачем підготовчого відділення  Семенюком В., гості ознайомились із університетом, його історією та сьогоденням, здобутками та перспективами розвитку.

Відчути себе на декілька годин студентами університету учні ліцею мали можливість на кафедрі агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С. Т. Вознюка, де на міні лекціях зав. кафедри Колесник Т., доцента Ященко Л., ст. викладача Кучерової А. разом зі студентами спеціальності Агрономія змогли дізнатися про сучасні тенденції в агросфері; особливості органічного землеробства, візуальну діагностику рослин.

Через спілкування зі студентами спеціальності Агрономія учні ліцею поринули в атмосферу студентського життя, дізналися про особливості навчання в ЗВО, про можливості реалізовувати свій потенціал у науці, спорті, мистецтві тощо.

Темами спілкування  викладачів ліцею і університету були сучасні тенденції в освіті, практично-орієнтоване навчання, напрямки співпраці ліцею та університету, спільна участь в грантових проектах.

Варто зазначити, що Привільненський ліцей та Національний університет водного господарства та природокористування є партнерами в  проєкті "Розвиток органічного ягідництва в територіальних громадах", що реалізується в рамках швейцарської програми OT4D в Рівненській області.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування