Previous Next

Візит представників ННІАЗ до Краківського аграрного університету

В рамках проекту «Відновлення водних ресурсів в Україні» представники нашого інституту (доцент кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель Василь Корбутяк, студенти Тетяна Крейч, Олександра Дуй) у складі делегації НУВГП відвідали Краківський аграрний університет.

З 22 по 28 квітня 2024 року викладачі і студенти брали у часть у тренінгу "Водна полдітика, гідрометрія та моделювання потоків", що відбувався за підтримки Вишеградського фонду.

Під час зустрічі з польськими колегами обговорювалися актуальні наукові питання у галузях геоінформатики, гідрології, екологічної безпеки, урбаністики, регулювання поверхневого стоку міських територій, управління територіями та просторового планування для захисту навколишнього середовища. Польські колеги поділилися своїми дослідженнями та розвитком освітньої діяльності у Краківському аграрному університеті.

Багато тем, що були  запропоновані представниками НУВГП, виявилися спільними та цікавими для польських науковців. Це стало основою для домовленостей щодо подальшої комунікації, пошуку нових рішень у відповідних напрямках досліджень та спільної апробації результатів.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування