Вітаємо магістрів спеціальності 201 Агрономія з успішним захистом магістерських робіт

23.12.2020 року на кафедрі агрохімії, ґрунтознавства та землеробства відбувся захист магістерських робіт за спеціальністю 201 Агрономія, освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавство».

Захист відбувся в очно-дистанційному режимі. Магістерські роботи відзначалися дослідницьким характером та були виконані на основі реальних даних грунтово-агрохімічних обстежень, історії полів, польових дослідів.

Державну екзаменаційну комісію очолив Щербачук Віктор Миколайович, генеральний директор ТОВ «Дедденс Агро», ТОВ «Ріттер Біо Агро», ТОВ «Кунівське», кандидат сільськогосподарських наук та керівник філії кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства на виробництві – у ТОВ «Дедденс Агро».

До складу державної екзаменаційної комісії входили: доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН України, директор  Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН Польовий Володимир Мефодійович, доктор сільськогосподарських наук, професор Веремеєнко Сергій Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувач кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства Колесник Тетяна Миколаївна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Олійник Оксана Олексіївна. Секретарем ДЕК була завідувач лабораторій кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства Опанасюк Тетяна Степанівна.

Захист магістерських робіт відбувався згідно встановленого графіку. Атмосфера панувала творча, доброзичлива і одночасно принципова. Захистили магістерські роботи 6 випускників Національного університету водного господарства та природокористування. Студенти підготовили до захисту магістерські роботи, виконані на досить різноманітні теми. Роботи за змістом, структурою і оформленням відповідали прийнятим вимогам до написання магістерських робіт ОКР «Магістр». Під час захисту студенти показали гарні знання за спеціальністю 201 «Агрономія» і дякували професорсько-викладацькому колективу за надані знання, які неодмінно стануть їм у нагоді у подальшому професійному житті.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування