Previous Next

Відкриття навчальної лабораторії Органічного Агровиробництва

23 травня 2024 року на кафедрі агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С. Т. Вознюка Національного університету водного господарства та природокористування відбулося урочисте відкриття навчальної лабораторії ‘’Органічного агровиробництва’’.

На відкритті лабораторії були присутні: Віктор Мошинський, ректор НУВГП; Віктор Щербачук, співвласник компанії РСН Трейд, власник компанії ПП Хорівське та генеральний директор групи компаній Ріттер Біо Агро, Торальф Ріхтер, головний міжнародний експерт з розвитку ринків Дослідного інституту органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія), Катерина Шор, національний координатор OT4D в Україні, координатор OrganicInfo.ua, представники компаній-партнерів; викладачі та студенти НУВГП.

Лабораторію створено в рамках проєкту «Розвиток органічного ягідництва в об’єднаних територіальних громадах» який було реалізовано за підтримки Швейцарії в рамках програми «Органічна торгівля заради розвитку в Східній Європі» (OT4D), що впроваджується IFOAM — Organics International у партнерстві з HELVETAS Swiss Intercooperation та Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) та за фінансової підтримки Віктора Щербачука. Створення лабораторії є результатом ефективної співпраці бізнесу і освіти задля підготовки висококваліфікованих фахівців, які зможуть використовувати сучасні технології в органічному агровиробництві.

 

Алла Кучерова,
кафедра агрохімії, ґрунтознавства
та землеробства ім. С. Т. Вознюка

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування