Previous Next

Відкрита пара доцента О.А. Брежицької

Згідно графіку відкритих занять, 23 жовтня відбулася відкрита показова лекція к.с.-г.н., доцента кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства Брежицької Олени Анатоліївни з освітньої комноненти «Урбоекологія», для студентів освітніх програм 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Тема лекції «Еколого-соціальний моніторинг урбосистеми». Також були присутні заступник директора ННІАЗ, к.с.-г.н., доцент Буднік Зінаїда Миколаївна, д.б.н., професор Бєдункова Ольга Олександрівна, к.с.-г.н. доцент Статник Ігор Іванович.

У ході лекції розглянуто основні поняття та терміни моніторингу, існуючі програми еколого-соціального моніторингу урбосистем, критерії оцінки впливу середовища на стан та розвиток міст, а також участь громадськості в програмах моніторингу соціо-екологічного стану урбосистем. Під час лекції студенти мали змогу отримати вичерпну, візуалізовану в презентації інформацію за темою заняття. Доцент Брежицька О.А. продемонструвала високий професійний рівень педагогічної майстерності, із застосуванням таких активних методів навчання як дискусія та взаємодія з аудиторією. Відзначено уміння лектора доступно викладати матеріал у форматі діалогу зі студентами, зацікавити студентів у процесі пояснення нового матеріалу.

Підсумки проведення відкритої лекції будуть обговорені на найближчому засіданні кафедри.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування