Previous Next

Відкрита лекція з дисципліни Моніторинг довкілля

17 березня 2023 р. на кафедрі екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства відбулась відкрита лекція професора Вознюк Н.М.

Лекція з дисципліни Моніторинг довкілля відбулась згідно розкладу та плану проведення відкритих занять кафедри на весняний семестр 2022-2023 н.р., в ауд. 752 на 3 парі.

Лекційне заняття "Принципи організації спостережень і контролювання якості поверхневих вод. Пункти спостережень, контрольні створи" прослухали здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, що навчаються за спеціальностями 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища на 4-му купсі.

На відкритій лекції були присутні: директор ННІАЗ, д.с.-г.н., професор Прищепа Алла Миколаївна, завідувач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ д.с.-г.н., професор Клименко М.О., к.с.-г.н., професор Ліхо О.А., к.с.-г.н., доцент Турчина К.П., ст. викладач Михальчук М.А.
Під час лекції студенти мали змогу отримати вичерпну, візуалізовану в презентації інформацію за темою заняття, яка передбачена в силабусі освітнього компоненту Моніторинг довкілля. Професор Вознюк Н.М. продемонструвала високий професійний рівень педагогічної майстерності, із застосуванням таких активних методів навчання як дискусія, мозковий штурм та інтерактивна взаємодія з аудиторією.
У журналі взаємовідвідувань навчальних занять зроблені відповідні записи з оцінкою проведення відкритої лекції присутніми на ній науково-педагогічними працівниками та адміністрацією інституту. Результати проведення відкритої лекції професора Вознюк Н.М. будуть також обговорені на засідання кафедри екології, ТЗНС та ЛГ.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування