Previous Next

Відбулося чергове засідання Вченої ради ННІАЗ

25 квітня 2023 року відбулося чергове засідання Вченої ради ННІ АЗ на якому розглянули ряд важливих питань у розрізі організації освітнього процесу, структури та змісту корпоративних правил та етики.

Зокрема обговорили питання про корпоративну культуру НУВГП. З інформацією про впровадження Кодекса корпоративної культури в університеті виступив   начальник відділу зв’язків з громадськістю Віталій Прокопець. Він окреслив основні складові документа. В ході роботи обговорили ключові питання правил і норм поведінки учасників освітнього процесу. У дискусії взяли участь здобувачі вищої освіти.

Другим питанням затвердили теми дисертаційних робіт здобувачів освітнього рівня доктор філософії ОНП Екологія та ОНП Агрономія. Розглянули та затвердили індивідуальні плани аспірантів на перший рік навчання та загальний план виконання освітньої та наукової складової за весь період навчання.  Основними науковими  напрямами роботи аспірантів були визначені оцінка та управління екологічними системами різного рівня трансформації, збалансоване використання  орних земель, оптимізація систем удобрення сількогосподарських культур.

Третім питанням розглянули підготовку до підсумкової атестації здобувачів освітнього рівня бакалавр. Зупинилися на питаннях академічної доброчесності, структурі випускових робіт, оновлення бази даних кваліфікаційних іспитів.  У різному слухали інформацію про поточні завдання кафедр.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування