Previous Next

Відбулось засідання науково-методичної ради з якості

27 вересня 2022 р. відбулося чергове засідання науково-методичної ради з якості Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою.

Розглянуто низку питань, які стосувалися забезпечення якості освітнього процесу та формування нових підходів до підготовки конкурентоздатного випускника ОП інституту.

Координатор якості освіти ННІ АЗ доцент Турчина К.П. доповіла членам ради про аналіз результатів опитування здобувачів вищої освіти щодо якості викладання та навчання за ІІ семестр 2021-2022 н.р. на ОП за спеціальностями Туризм, Готельно-ресторанна справа, Екологія, Технології захисту навколишнього середовища, Геодезія та землеустрій, Землевпорядкування та кадастр (Землевпорядкування та кадастр, Геоінформаційні системи), Агрономія, Водні біоресурси.

Визначили сильні та  слабкі сторони освітньої діяльності. Звернули увагу на суттєве покращення якості освіти, про яке відмітили здобувачі у своїх анкетах. Вирішили провести обговорення результатів опитування на засіданнях кафедр та розробити заходи щодо покращення якості викладання та навчання НПП кафедри, організувати семінар, де обмінятися кращими практиками використання активних методів навчання під час аудиторних занять. Керівникам ОП / завідувачам кафедр / координаторам забезпечення якості кафедр / головам студрад ННІ довести до відома здобувачів вищої освіти результати анкетування та прийняті рішення.

Були розглянуті питання про заходи щодо збільшення кількості навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти англійською мовою. Прийнято рішення про розробку стратегій збільшення кількості навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти англійською мовою на кожній випусковій кафедрі. Розглянули та затвердили звіти із підвищення кваліфікації,

Рекомендували до використання у навчальному процесі низку методичних вказівок, силабусів, посібників.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування