Previous Next

Вчена рада ННІАЗ у березні 2023 року

28 березня 2023 року відбулось чергове в цьому навчальному році засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою.

Засідання проходило в змішаному форматі, за очної та онлайн участі представництва Вченої ради ННІАЗ.

Центральним моментом березневого засідання стала презентація завідувача сектору грантової роботи НУВГП Алли Кучерової щодо умов участі та можливостей конкурсів освітнього та професійного спрямування в рамках Програми ЄС Еразмус+ для науковців нашого університету. Алла Кучерова окреслила особливості формування та подання заявок грантових проектів за різними напрямками, в тому числі в напрямку Розвиток потенціалу вищої освіти та Партнерство для трансформації вищої освіти. Особливу увагу приділила питанням партнерства та формування команд для реалізації проектів. Як цікавий та перпективний, Алла Кучерова детально представила напрямок Жан Моне, зокрема такі його типи, як Модуль Жан Моне та Кафедра Жан Моне. Крім загальної ознайомчої інформації, завідувач сектору грантової роботи, деталізувала питання координаторства, фінансування, документації та комунікацій при реалізації проектів, а також привела всі необхідні контакти офісу Еразмус+.

Директор ННІАЗ професор Алла Прищепа ознайомила всіх присутніх із останніми новинами роботи нашого університету. Зокрема, повідомила про результати співпраці із громадами регіону та входження НУВГП до альянсу університетів із розвитку цієї співпраці. Повідомила також про рішення Науково-методичної ради НУВГП щодо створення робочої групи з розробки технологій впровадження освітніх інновацій в навчальний процес університету.

Обговорили також ряд поточних питань щодо організації та проходження освітнього процесу у весняному семестрі 20222-2023 н.р. Поспілкувались із представниками студентського активу ННІАЗ щодо нагальних потреб здобувачів та їх задоволеністю процесом навчання. Прийняли відповідні рішення та ухвали.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування