Previous Next

Вадим Шпітун - переможець конкурсу Кращий молодий агроном 2021

Вадим Шпітун, визнаний переможець конкурсу "Кращий молодий агроном 2021" у номінації "Захист рослин", і головний агроном ТОВ "Західна агровиробнича компанія", поділиася своїм досвідом зі студентами спеціальності "Агрономія" НУВГП.

Захоплення агрономією відіграє ключову роль у житті Вадима, і його знання та досвід в цій галузі стали цінним ресурсом для молодих агрономів.

На семінарі "Особливості удобрення та захисту сої за інтенсивного землеробства", що відбувся 5 лютого 2022 року, Вадим Шпітун ділився своїми знаннями про важливі аспекти вирощування сої. Він розкрив особливості захисту цієї культури від шкідників та хвороб, а також наголосив на ефективних методах удобрення, спрямованих на досягнення високих врожаїв.Для студентів цей семінар став не лише можливістю почути професійний досвід від визнаного фахівця, але й важливим етапом у їхній підготовці до майбутньої кар'єри в галузі агрономії. Інсайти та поради Вадима Шпітуна допоможуть їм краще розуміти вимоги та особливості роботи в сільському господарстві.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування