Previous Next

Участь у міжнародній конференції

Професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, д.б.н. Ольга Бєдункова представила ННІАЗ у складі наукового комітету XLV Міжнародної конфереції Природничо-гуманітарного університету м. Седльце, Польща.

Захід відбувся 6-7 вересня в очному форматі, на базі Інституту землеробства і садівництва Природничо-гуманітарного університету (м. Седльце, Польща), за співорганізаторства Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк, Україна).

Впродовж 2 днів роботи конференції учасниками були представлені понад 30 наукових доповідей, які були присвячені питанням вирощуваня продукції рослинництва, боротьби з бур'янами на сільськогосподарськіх угіддях, використання місцевих сировинних ресурсів для покращення біогенності грунтів Полісся, фіторемедіації та біоіндикації грунту, а також загальним екологічним проблемам території Полісся в Польщі та Україні. Професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ представила до уваги присутніх доповідь на тему "Дослідження температурного вплиу скидів та балансу біогенних елементів у воді річки Стир в зоні впливу Рівненської АЕС", що є результатом спільних досліджень зі здобувачем вищої світи третього рівня Павлом Кузнєцовим, що навчається за ОНП Екологія.

Приємним моментом у програмі конференції стало відвідування Національного природного парку "Буг" (Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego/Mazowieckiego Zespołu Parków Krajobrazowych), де працівники закладу представили учасникам конференції розширені доповіді щодо історії організації природоохоронних територій республіки Польща, структури та змісту наукових досліджень у їх межах, а також популяризації екологічних знань шляхом проведення численних заходів для школярів та дорослої частини населення країни.

Чмсленні комунікації з українськими та польськими колегами під час конференції сприяли укріпленню існуючої та налагодженню нової співпраці як у науковому так і в освітньому напрямках.

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування