Участь студента ННІАЗ у Міжнародному конкурсі Black Sea Science

Студент другого курсу спеціальності «Туризм» Роман Болотюк взяв участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science».

Конкурс проводиться щорічно на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network (ВSUN) – об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону та Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі (ISEKI-Food Association). Однією із вимог конкурсу було написати наукову роботу англійською мовою. Під час підготовки студентської наукової роботи на конкурс «Black Sea Science» Романа Болотюка консультувала науковий керівник Маргарита Яковишина, старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Студентське дослідження Романа Болотюка за темою «The Future of Military and Patriotic Tourism in Ukraine. Майбутнє військово-патріотичного туризму в Україні» журі оцінило 85 балів - 14 місце у загальному рейтингу з 36 студентських наукових робіт за напрямком  «Туризм та готельно-ресторанна справа». На жаль, у другий етап робота Романа не потрапила. Прохідний бал до участі на другому етапі 2023 року був 87: переходь за посиланням.

Мета даного конкурсу - розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів, залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.  Конкурс проводиться серед студентських робіт за напрямками:

  • Харчова наука і технології
  • Економіка і управління
  • Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка
  • Енергетика та енергоефективність
  • Екологія та охорона навколишнього середовища
  • Туризм та готельно-ресторанна справа

До складу журі напрямку «Туризм та готельно-ресторанна справа» даного конкурсу 2023 року увійшли спеціалісти-науковці із університетів України, Латвії, Литви, Великобританії, Естонії, Молдови, Чехії, Польщі, Грузії, Греції, Румуні: переходь за посиланням.

Сподіваємось, що цьогорічний досвід дозволить Роману наступного року підготувати нове дослідження і потрапити у другий етап, на конференцію.

Детальніше з умовами та проведенням конкурсу «Black Sea Science» можна познайомитись на сторінці конкурсу: переходь за посиланням.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування