Previous Next

Участь екологів в обговоренні державної системи моніторингу довкілля

Науковці ННІ АЗ взяли участь у круглому столі, який був організований  Міндовкілля.

На заході  презентували аналіз поточного стану та перспектив розвитку державної системи моніторингу довкілля, це аналітичний документ “Моніторинг довкілля: аналітична записка щодо стану та перспектив розвитку державної системи моніторингу довкілля” та шляхи розвитку системи моніторингу довкілля в Україні.

Участь у заході взяли заступник Міністра захисту довкілля і природних ресурсів України Євгеній Федоренко, голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко, директор Департаменту запобігання промисловому забрудненню та кліматичної політики Міндовкілля Вікторія Киреєва, команда підтримки реформ при Міндовкіллі, представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, асоціацій, бізнесу, міжнародних проєктів, наукових установ та інших.

Учасникам на ознайомлення була представлена презентація аналізу поточного стану державної системи моніторингу довкілля, функціонування кожної її підсистеми та перспективи подальшого розвитку.

Після завершення презентації відбулося жваве обговорення, де всі бажаючі змогли поставити свої запитання та висловити пропозиції.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування