Previous Next

Участь екологів у Національному політичному діалозі

19 та 20 червня 2024 року науковці кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства взяли участь у засіданні Міжвідомчого керівного комітету Національного політичного діалогу з питань інтегрованого управління водними ресурсами в Україні та семінарі з фінансування водної безпеки.

Національні політичні діалоги з інтегрованого управління водними ресурсами сприяють міжвідомчому обговоренню політики та реформи водної галузі. НПД керуються запитом країни проведення та очолюються керівниками відповідних державних установ. У зустрічах беруть участь різні зацікавлені сторони, такі як національні органи влади та установи, неурядові організації, бізнес-спільнота, парламентські органи, наукові кола, міжнародні організації. У рамках фінансованої Програми «ЄС для довкілля: водні ресурси та екологічні дані» НПД підтримуються в п’яти країнах Східного партнерства: Вірменії, Азербайджані, Грузії, Республіці Молдова та Україні.

Участь у заході взяли перші особи Міндовкілля та Держводагентства, фахівці МОЗ та Мінінфраструктури, представники ключових міжнародних організацій.

На заході обговорювали оновлену інформацію про виконання директив, пов’язаних з водою відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, прогрес виконання Водної стратегії України до 2050 року та представити проєкт «Керівництва з впровадження принципів Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) щодо управління водними ресурсами на рівні річкових басейнів та на місцевому рівні». Також розглянули прогрес щодо планування річкових басейнів, різні аспекти людського капіталу у водної галузі України. Представили та обговорили результати реалізації Програми «ЄС для довкілля: водні ресурси та екологічні дані» в Україні.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування