З нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів (Word Water Day, 22 березня) та плану заходів наукового гуртка "Туризм і гостинність" до Фестивалю науки на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи триває "Тиждень води".
На заняттях студенти презентують доповіді та власні аналітичні огляди про роль водних ресурсів для сфери туризму і гостинності. Цьогорічна загальна тема відзначення "Дня Води 2025" - збереження льодовиків.
17 та 18 березня першокурсники спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм і рекреація", а також студенти, які слухають дисципліну за вибором "Туризм і довкілля" представили свої презентації на теми:
- Фестивалі води: святкування живильної стихії у світі (Гладунська Богдана, ТУР-11)
- Анімація на воді (Давидюк Катерина, ГРС-11)
- Музеї та храми води. Унікальні місця, заховані під водою (Кондратюк Вероніка, ГРС-11)
- Особливості зберігання морепродуктів у ресторанах (Савчук Наталія, ГРС-11)
- Вирощування морепродуктів для ресторанних закладів в Україні і раціональне використання водних ресурсів на креветочних фермах (Якубчик Анастасія, ГРС-11)
- Унікальні готелі на воді (Ткачук Марія, ТУР-11)
- Музеї та храми води. Унікальні місця, заховані під водою (Анна Новак, ТУР-41)
- Вода - це життя (Наталія Килюшик, Луциюк Юрій, ТЗ-31)
Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.