Туристичний бізнес в період війни

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулася зустріч з випускниками спеціальності "Туризм", які тривалий час працюють за фахом, мають досвід, і тому є експертами туристичного ринку.

Зустріч на тему "Туристичний бізнес в період війни: стан, проблеми, виклики і перспективи" із Анастасією Гордійчук (турагенція Happy Way) і Вікторією Поповою (Турагенція "Тьотя Даша") відбулась 19 травня 2022 року.

Мета зустрічі - обговорення проблем в діяльності туроператорів і турагентів в період воєнної агресії росії проти України.

В обговоренні питань взяли участь викладачі і студенти денної і заочної форм навчання.

Ми дякуємо експертам - колишнім нашим студентам, за можливість отримати обгрунтовані відповіді на питання про реальний стан на ринку туристичних послуг: про тури, які здійснюються, про зміни в законодавстві, про державне стимулювання туристичного бізнесу, про нові можливості для туристичних підприємств, про інформаційну підтримку туристичними підприємствами сучасних "вимушених туристів" - громадян України, які змушені покидати свої домівки, рятуючись від війни, і виїжджати за кордон.

Отримані практичні знання дадуть можливість чітко розуміти ситуацію і застосовувати їх при написанні бакалаврських і наукових робіт.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування