Previous Next

Цикл семінарів з підвищення кваліфікації від Міжнародної водної Асоціації IWA в рамках грантового проекту  Water Harmony ІІ

Викладачі ННІАЗ (Алла Прищепа, Алла Кучерова, Тетяна Колесник та Ольга Бєдункова) використовують унікальну можливість - беруть участь у міжнародних курсах підвищення кваліфікації для викладачів “Инновационная педагогика в водных образовательных программах высшей школы”.

Захід відбувається в рамках 2-ї стадії грантового пороекту Water Harmony ІІ, які організовую Норвезький університет природничих наук, м. Осло і головні координатори проекту проф. Харша Ратнавіра та доцент Захар  Малецький https://www.waterh.net/.

Вебінари проходять онлайн регулярно, 1 раз на місяць, починаючи із травня 2020 року і триватимуть до червня 2022 року. По завершенню курсу вебінарів викладачі отримають сертифікати про міжнародне стажування. Курси проходять російською мовою, в якості слухачів залучено викладачів із України, Казахстану, Норвегії, Білорусі, Молдови, Румунії.

З травня 2020 по червень 2022 року проект "Водна гармонія" проводить онлайн-курс вебінарів професійного розвитку для викладачів.

Курс включає сучасні методики викладання та проведення досліджень у вищій школі.

Програма курсу містить 12 тематичних вебінарів тривалістю 2,5-3,5 години.

Участь в онлайн-курсі безкоштовна і підтверджуватиметься видачею сертифікату.

За період стажування, що пройшов викладачів ознайомили із такими аспектами:

Диджиталізація вищої освіти, Інтерактивні / сучасні методики викладання,

Інтерпретація результатів прецизійних вимірів, Онлайн вимірювання якості води в процесі очищення, Підготовка наукових публікацій, BIM та цифрові двійники, Економіка замкнутого циклу, Підготовка успішних грантових заявок, Залучення міжнародних організацій – можливості IWA, Виклики наступного десятиліття

 

Матеріали тренінгів доступні за посиланням

У цілому викладачі ННІАЗ дуже задоволені такою можливістю та відмічають істотне  зростання свого професійного кругозору та рівня завдяки участі у тренігу. Дякуємо проектові Water Harmony ІІ та організаторам із Норвезького університету природничих наук проф. Харші Ратнавіра та доценту Захару  Малецькому за високий рівень вебінарів та організації тренінгів!

Тетяна Колесник

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування