Previous Next

Травневе засідання Вченої ради ННІАЗ

28 травня 2024 р. відбулось чергове засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою, основна увага якого була присвячена розгляду питання Про стан та перспективи розвитку  науково-дослідної, винахідницької та публікаційної роботи  кафедр ННІ АЗ. 

У ході розгляду питання, всі завідувачі кафедр ННІАЗ представляли свої звіти про виконану колективом роботу за останні три роки. Звіти включали огляд наукових досягнень, статистику публікацій та опис патентованих винаходів. На засіданні було обговорено стратегію подальшого розвитку наукових досліджень інституту, особливу увагу приділили підвищенню госпдоговірного профілю та залученню державного фінансування наукових проектів. Професор Алла Прищепа, голова Вченої ради, наголосила на важливості зміцнення міжкафедральної співпраці та проєктів для партнерства з метою пошуку нових наукових ідей. Також було обговорено питання щодо підтримки та збільшення кадрового потенціалу молодими науковцями, стимуляції їхнього професійниого розвитку і залучення до великих наукових проєктів.

Завідувачі кафедр також представили проміжні звіти про виконання науково-дослідних кафедральних тем. Значну увагу було приділено науковим розробкам, що можуть бути комерціалізовані в майбутньому, з метою залучення інвестицій та подальшого розвитку кафедр.

Додатково, обговорювалася стратегія на наступний рік, включаючи плани щодо збільшення кількості наукових публікацій у міжнародних журналах.

У різному розглянули ряд поточних питань щодо організації конкурсу на заміщення вакантних посад НПП інституту, підготовки до вступної кампанії та планування графіку навчального процесу 2024-2025 н.р.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування