Previous Next

Студенти спеціальностей ННАІЗ 2023 р. вступу розпочали навчання

Традиційно в нашому університеті початок навчання для студентів першого курсу передбачає знайомство з викладачами, правилами організації освітнього процесу та можливостями насиченого та цікавого проведення студентських років.

Сьогодні, 1 вересня 2023 р., першокурсники ННІАЗ зібрались разом у стінах 7-го навчального корпусу, де мали зустріч з директором інституту, завідувачами кафедр та кураторами.

Важливість події всі учасники підкреслили спільним співом гімну нашої великої України та вшануванням пам’яті загиблих за неї героїв. Доцентка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, к.е.н., волонтерка та активна учасниця міських програм сприяння ВПО Оксана Конарівська передала студентам державний прапор для написання послань захисникам та захисницям, який буде переданий воїнам ЗСУ.

Розмову зі студентами продовжила волонтерка та громадська активістка  Наталія Антіпова, яка в щирій та відвертій формі окреслила виклики часу та важливість участі кожного цивільного громадянина в боротьбі за перемогу, цінність ідей і рук молодих і активних людей.

Директор ННІАЗ, д.с.-г.н., професор Алла Прищепа представила присутнім основні вимоги до формування сучасного конкурентоспроможного фахівця та довела чітку думку щодо важливості отримання вищої освіти та великий потенціал випускників нашого університету.

Тримали слово і представники студентського парламенту ННІАЗ. Вони наповнили зустріч командним духом і позитивною мотивацією до навчання. На онлайн зв’язок із присутніми вийшла студентка спеціальності Агрономія Анастасія Гілевич, яка наразі знаходиться на практиці у Швеції. На власному прикладі Анастасія продемонструвала широкі можливості сучасного студента.

Закінченням зборів стало представлення кураторів груп та колективне фото студентів разом із викладачами.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування