Студент спеціальності "Технології захисту навколишнього середовища" здобув перемогу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

20 квітня 2021 р. на базі Національного університету водного господарства та природокористування відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Технології захисту навколишнього середовища".

Серед 91 роботи, що надійшли на конкурс з 34 ЗВО України, робота студента спеціальності 183 "Технології захисту навколишнього середовища" Миколи Клименка була високо оцінена під час рецензування на першому етапі ІІ туру конкурсу та представлена на підсумковій науково-практичній конференції.

За результатами представлення робіт та оцінюванням їх рівня ведучими фахівцями-науковцями  в галузі "Виробництво і технології" та інших споріднених галузей до технологій захисту навколишнього середовища, робота нашого студента отримала почесне призове місце та нагороду дипломом І ступеня.

Над темою наукової роботи "Технології відновлення поверхневих вод річки Тиннівська" студент працював впродовж двох років під науковим керівництвом к.с.-г.н., доцента кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Ігоря Статника. Зацікавленість темою спричинило те, що якість поверхневих вод досліджуваної річки, яка є притокою головної водної артерії м. Рівного - р. Устя, напряму впливає на формування її екологічного стану. Отримані в ході досліджень результати увійшли до програми вивчення р. Устя науковцями кафедри екології, ТЗНС та ЛГ і мають практичне впровадження. Студентська наукова робота пропонує основні етапи реалізації запроектованих технологічних рішень, які мають проводиться в межах відповідних ділянок річки, які були розроблені на підставі проведених натурних досліджень із застосуванням безпілотного літального апарату та ГІС- технології.

Вітаємо переможця та його наукового керівника!

Бажаємо подальших наукових звершень та нових перемог!

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування