22 березня 2024 р. відбувся другий, фінальний етап Міжнародного конкурсу «Black Sea Science» за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа», під час якого 13 фіналістів презентували результати своїх досліджень та захищали свої роботи в онлайн форматі.
За результатами другого туру Роман Болотюк, наш студент третього курсу спеціальності «Туризм», здобув друге місце. Керівник наукової роботи студента - Маргарита Яковишина, старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.
Нагадаємо, що минулого року Болотюк Рома також подавав роботу на даний конкурс, але, на жаль не пройшов у другий тур.
І от, отриманий досвід допоміг досягти кращих результатів цього року.
Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.
До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців, з них 92 з 23 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Оман, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.
Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали до 01.02.2024. На перший етап конкурсу було прийнято 358 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Оман, Литва, Німеччина, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.
На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх на онлайн засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.
Щиро вітаємо нашого третьокурсника Романа Болотюка та його керівника з перемогою та зичимо подальших успіхів!
З перебігом конкурсу можна ознайомитись на сторінці у соціальних мережах: https://www.facebook.com/ISCBlackSeaScience
Офіційні результати другого етапу представлені на офіційному сайті конкурсу: http://isc.ontu.edu.ua/2024-2/
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП