Previous Next

Співпраця заради майбутнього

Зустріч науково-педагогічних працівників ННІАЗ з представниками еколого-натуралістичного напряму Комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти» Рівненської обласної ради відкриває нову сторінку у вихованні юних Рівнян, орієнтованих на природоохоронну діяльність.

За словами директора Центру – Віктора Самчука: “Ця важлива ініціатива має на меті не лише поділитися досвідом, але й розробити спільні проекти, що допоможуть молоді глибше зрозуміти значення сталого розвитку”.

На зустрічі, яка відбулася 27 травня 2024 р. в кабінеті директора ННІАЗ професора, д.с.-г.н. Алли Прищепи, обговорювалися різноманітні теми, що стосуються агроекологічних практик та методів вивчення екосистем, які можна інтегрувати в освітні програми Центру. Науковці представили основні напрямки своїх досліджень, що включають вивчення впливу аграрного господарства на природні екосистеми, а представники Центру поділилися своїм досвідом у формуванні екологічної свідомості молоді.

Було висловлено ініціативу про створення спільної наукової платформи для обміну досвідом і результатами досліджень між науковцями інституту та молодими натуралістами. Така платформа дозволить учням, студентам та викладачам обговорювати актуальні проблеми агроекології, розробляти нові проекти та залучати до них широку громадськість.

Сформували домовленість про проведення щорічних спільних конференцій, на яких молоді науковці зможуть представляти свої розробки, отримувати відгуки від провідних експертів і розвивати міжнародні наукові зв'язки.

Ця співпраця між Навчально-науковим інститутом агроекології та землеустрою і Центром національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти, закріплена офіційною Угодою про співпрацю і підписана ректором НУВГП, є важливим кроком до формування нового покоління екологічно свідомих лідерів, які зможуть впливати на майбутнє Рівненського регіону через інновації і збереження природних ресурсів.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування