Previous Next

Щорічна науково-практична конференція кафедри екології, ТЗНС та ЛГ

18 квітня  2024 р. на базі кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, в рамках Фестивалю науки, відбулася традиційна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу, аспірантів та студентів екологічних спеціальностей ННІАЗ  "Охорона та раціональне використання природних ресурсів України у контексті сталого розвитку".

Конференція була присвячена Дню довкілля, який відзначається 20 квітня.

Організація конференції передбачала змішану форму роботи, що дозволило забезпечити участь здобувачів вищої освіти 1-го, 2-го та 3-го рівнів, зокрема тих, хто перебуває на даний час за межами міста і країни.

Модератором конференції виступила професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, кандидат сільськогосподарських наук Олена Ліхо.

Учасників конференції вітали:

- завідувач кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік Української екологічної академії наук Микола Клименко, який підкреслив актуальність теми у зв’язку з екологічними викликами, що стоять перед сучасним світом;

- директор навчально-наукового Інституту агроекології та землеустрою, доктор сільськогосподарських наук, професор Алла Прищепа, яка відзначила важливість залучення молоді та наукової спільноти до обговорення екологічних викликів сьогодення, що сприяє підвищенню обізнаності суспільства стосовно антропогенного впливу  на природу;

- заступник директора навчально-наукового Інституту агроекології та землеустрою з наукової роботи, доктор біологічних наук, професор Ольга Бєдункова, яка зауважила на доцільності ведення діалогу між досвідченими науковцями та молюддю, щодо екологічних проблем в контексті відповідального ставлення до природних ресурсів.

У роботі конференції взяли участь понад 40 студентів, аспірантів та науковців кафедри екології, ТЗНС та ЛГ. Теми доповідей відрізнялися різноплановістю і актуальністю, від вивчення впливу промислового забруднення на флору і фауну до розробки інноваційних методів раціонального використання природних ресурсів та стратегій відновлення порушених територій та екосистем.

Програма Конференції та сертифікати учасників у прикріплених файлах.

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування