Розширений науковий семінар на кафедрі екології, ТЗНС та ЛГ

Розширений науковий семінар відбувся на базі кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства 17 грудня 2020 р.

До події, яка проходила у змішаному очно-дистанційному режимі долучились науковці нашого університету, представники кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства, кафедри водних біоресурсів, кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, кафедри геодезії та картографії, кафедри менеджменту, ректор університету Мошинський В.С. як представник науковців від кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики, а також науковці Рівненського державного гуманітарного університету та КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти".

Основним питанням, якому була приділена увага семінару був попередній розгляд дисертаційної роботи Прищепи А.М. «Теоретико-методологічні основи оцінки  кризових явищ агросфери в зоні впливу урбанізованих територій», яка подається на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 03.00.16 – екологія, науковий консультант – д.с.-г.н., професор Клименко М.О.

Виступ здобувача було продовжено численними запитаннями та обговоренням проблематики, якій присвячено дисертаційне дослідження. За процедурою, головуючий семінару д.с.-г.н., доцент Гроховська Ю.Р. надала слово для виступу трьом експертам, науковцям за спеціальністю 03.00.16 – екологія, які ретельно знайомились з дисертаційною роботою – д.с.-г.н., професор Клименко О.М., д.біол.н., професор  Гриб Й.В. та д.біол.н. Бєдункова О.О. Своє бачення щодо завершеності роботи висловив науковий консультант здобувача – д.с.-г.н. Клименко М.О., який ще раз окреслив наукову цінність, актуальність та практичне значення дисертації.

Результатом роботи розширеного наукового семінару стало заключення, що дисертаційна робота «Теоретико-методологічні основи оцінки кризових явищ агросфери в зоні впливу урбанізованих територій» за актуальністю, новизною, обсягом представлених результатів, теоретичним і практичним значенням відповідає вимогам до докторських дисертацій і паспорту спеціальності 03.00.16 - екологія (сільськогосподарські науки), та рекомендація автору Прищепі Аллі Миколаївні представити дисертаційну роботу на розгляд до Спеціалізованої вченої ради за спеціальністю 03.00.16 – екологія.

Приємним продовженням роботи семінару стало вручення науково-педагогічним працівникам кафедри екології, ТЗНС та ЛГ і кафедри водних біоресурсів сертифікатів за результатами проходження закордонного стажування в обсязі 180 год.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування