Previous Next

Розпочалося міжнародне стажування науковців ННІ АЗ в університеті Порту

19 лютого 2024 року в Університеті Порто стартувало стажування викладачів навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою  в рамках проекту ERASMUS+ AFISHE «Розвиток освіти аквакультури та рибного господарства для зеленої справи в Вірменії та Україні: від освіти до екології».

У стажуванні беруть участь професори кафедри водних біоресурсів Юлія Гроховська (менеджер проекту), Сергій Кононцев, доцент кафедри екології технології захисту навколишнього середовища Зінаїда Буднік, старші викладачі кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка Алла Кучерова та кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики Ольга Варжель.

На вітальному слові були присутні проректор Йоана Карвальйо та координатори проекту Аугусто Фаустіно та Пауло Ваз Пірес. Вони зазначили, що однією з цілей проекту є створення мережі між Вірменією, Україною та країнами-партнерами ЄС у сфері аквакультури та рибальства. Це буде майданчиком для реалізації спільної освітньо-дослідницької діяльності з метою сприяння найкращим екологічним підходів та заходів у цих сферах відповідно до цілей сталого розвитку ООН та Зеленої угоди ЄС. В перші дні стажування учасники ознайомилися із університетом та лабораторіями.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування