Робота приймальної комісії триває

Приймальна комісія ННІ агроекології та землеустрою  і надалі працює в звичайному режимі.

Завершили роботу з отриманням оригіналів документів від абітурієнтів на перший рівень бакалаврської підготовки на базі середньої освіти, молодшого спеціаліста.  Сто одинадцять осіб вступило на державну форму навчання   за шістьма спеціальностями  нашого  інституту.  Серед лідерів  спеціальність геодезія та землеустрій  - 48 осіб. Випускова кафедра екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства  готується до зустрічі першокурсників, серед них 14 екологів, 20  технологів захисту навколишнього середовища. Аграрний напрям представлений спеціальностями агрономія (201), водні біоресурси та аквакультура (207) поповнився на 19 та 7 першокурсників відповідно. У широкому конкурсі вибороли 2 державних місця на спеціальність туризм. 

Прийом оригіналів на денну та заочну форму навчання за кошти фізичних осіб, і надалі, продовжується.  Серед лідерів спеціальність готельно-ресторанна справа.

З нетерпінням чекаємо зарахування здобувачів на перший рівень навчання магістерської підготовки. Набір здійснюємо на ОП: Землеустрій та кадастр, Геоінформаційні системи та  технології, Екологія, Технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, Агрономія, Лісове господарство, Водні біоресурси, Охорона відтворення та раціональне використання гідробіоресурсів, Туризм.

Магістри визначаються з спеціальностями та формами навчання.  Найвища кількість поданих заяв зафіксована на спеціальність лісове господарство.

Професорсько-викладацький та студентський колектив ННІ агроекології  та землеустрою щиро вітає студентів першого курсу. Всі готуємося до "О" тижня, який стартує з понеділка 14 вересня.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування