Previous Next

Робоча зустріч в рамках реалізації гранту AFISHE

У рамках реалізації міжнародного грантового проекту AFISHE «Розвиток аквакультури та рибної освіти для Green Deal у Вірменії та Україні» відбулася онлайн зустріч проектних груп Сумського національного аграрного університету та Національного університету водного господарства та природокористування.

Основною метою зустрічі, що відбулась 6 квітня 2023 року, було обговорення програмних підсумків магістратури з аквакультури та рибного промислу в обох вузах-партнерах, які мають однакову стратегію розвитку спеціальностей, враховують побажання бізнесу та розвинені відповідно до політики проект AFISHE.

Вікторія Вечорко представила програмні результати навчання майбутньої магістерської освітньої програми «Аквакультура», спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, яка планується до створення в Сумському національному аграрному університеті, як поточний крок впровадження проекту AFISHE, показав широке поле для її доопрацювання та вдосконалення.

До обговорення змістового наповнення програми долучились представники нашого університету Сергій Кононцев, Юлія Гроховська, Алла Прищепа, Ольга Бєдункова, Тетяна Полтавченко, Алла Кучерова. Наші представники також поділились досвідом реалізації програми в межах кафедри водних біоресурсів НУВГП та останніми пропозиціями, що були надані роботодавцями, з огляди вдосконалення та розширення фахових компетентностей та програмних результатів навчання здобувачів вищої освіти.

Коротко, за підсумками зустрічі проектні групи обох вишів обмінялися думками та рекомендаціями на основі взаємного аналізу підсумків навчання магістерських програм з аквакультури та рибальства, які очікується на реалізацію в рамках проекту AFISHE у найближчі три роки. В результаті проектна група СНАУ здобула професійний критичний аналіз результатів проектного навчання, який, безперечно, позитивно вплине на стратегію розвитку магістерської програми ВНЗ. Водночас проектна група НДУ, взявши участь у глибокому вивченні результатів навчання у СНАУ, змогла порівняти дві програми, що дозволить ще більше вдосконалювати власну магістерську програму.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування