Previous Next

Робоча зустріч гарантів освітньо-наукових програм

05 червня 2024 р. у онлайн-форматі в черговий раз зібрались гаранти і керівники груп забезпечення освітньо-наукових програм підготовки здобувачів вищої освіти третього рівня (докторів філософії) у Національному ініверситеті водного господарства та природокористування.

Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою на цій зустрічі представляли - директор ННІАЗ, професор Алла Прищепа, завідувач кафедри Агрохімії, грунтознавства та землеробства імені С.Т. Вознюка Тетяна Колесник та професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Ольга Бєдункова.

Порядок денний передбачав глибоке обговорення актуальних питань, що стосуються формування програм відповідно до стандартів кожної спеціальності.

На початку зустрічі виступив директор відділу Аспірантури і докторантури Олег Пінчук, який коротко окреслив основні виклики та мету зустрічі. Він акцентував на важливості узгодження програм з як з новітніми освітніми стандартами, так і виваженого формування програм на основі проєктів стандартів вищої освіти та необхідності залучення до цього процесу викладачів, аспірантів, випускників та роботодавців.

Далі слово мали гаранти ОНП, що планують затвердження їх нової редакції. Обговорили терміни та порядок проведення процедури.

Керівники освітніх програм зійшлись на думці щодо успішності діючого формату вільного вибору дисциплін аспірантами, але водночас вирішили розглянути можливість введення більш гнучкої системи вибору курсів, що дозволила б аспірантам більше адаптуватися до своїх дослідницьких інтересів.

Завершуючи зустріч, проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Наталія Савіна підкреслила важливість організації та проведення таких зустрічей, наголосила на необхідності злагодженої співпрації у процесі імплементації та реалізації ОНП, а також висловила вдячність всім учасникам за активну участь та внесок у розвиток освітньо-наукових програм університету.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування