Рада роботодавців секція Агрономія

26 грудня 2023 року відбулись секційні засідання Ради роботодавців ННІ агроекології та землеустрою.

Засідання пройшло у змішаній формі. На засідання було запрошено випускники ОПП першого рівня (бакалавр) вищої освіти за спеціальністю 201 «Агрономія».

На засіданні було розглянуло ряд питань, а саме результати опитування здобувачів  вищої освіти 1-3 рівнів спеціальності 201 «Агрономія», здійснили плановий перегляд освітніх програм для здобувачів  вищої освіти 1-3 рівнів спеціальності 201 «Агрономія».  

Випускники зазначили, що навчаючись за ОПП Агрономія мали змогу виконувати прикладні наукові дослідження на базі навчально-наукової агрохімічної лабораторії та лабораторії аквапоніки кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства, а також лабораторій Рівненської філії Державної установи Інституту охорони ґрунтів використовувати,  Дослідному  стаціонарі Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН України. Результати досліджень мали змогу доповідати на наукових семінарах, конференціях, публікувати свої здобутки у «Вісник НУВГП» (фахове видання) і «Студентський вісник НУВГП».

На засіданні ради роботодавців ННІАЗ виступив голова ради роботодавців ННІАЗ, академік ПААН України, доктор сільськогосподарських наук, професор, радник директора Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН Польовий Володимир Мефодійович. До виступу приєднались наш партнер-роботодавець, директор агропідприємств Дедденс Агро, Ріттер Біо Агро, Кунівське Щербачук Віктор Миколайович, гарант ОНП «Агрохімія і грунтознавство»,  доктор сільськогосподарських наук, професор Веремеєнко Сергій Іванович та представники випускової кафедри Колесник Т.М., Олійник О. О., Солодка Т.М.

Члени ради погодилися з тим, що актуально для органічного агровиробництва відокремити технології закритого ґрунту від органічного землеробства та спрямувати освітні траєкторії в напрямку посилення практичної підготовки, а тому числі на філіях кафедри. Актуальним є посилення англомовної підготовки фахівців.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування