Проходження практики на спеціальності "Готельно-ресторанна справа"

Кав'ярні є успішним бізнесом не тільки у світі, а й в Україні.

А кавовий бізнес - це величезний потенціал, при чому поріг входу на цей ринок є досить низьким. Згідно зі статистикою в Україні, ринок кави по споживанню ділиться в співвідношенні 15-20% натуральної кави і 80-85% розчинної кави.

Де у Рівному можна попити смачну натуральну каву і почитати книжку, яку пропонує заклад? Знаєте таке місце?  Таке місце є і називається воно Пані Мері, що по вулиці Соборній 3.

Власники кав'ярні люб'язно погодились розповісти для студентів першого курсу спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" і "Туризм", які проходили навчальну практику, про процес створення бізнесу від виникнення ідеї до відкриття кав'ярні. Більше того, розповідь була настільки цікавою, що розглядались й інші питання, зокрема: де росте кава, які країни є найбільшими виробниками, які сорти кави бувають, яка якість і цінність цих сортів, як обробляється, зберігається, транспортується і обсмажується кава, як вона потрапляє до конкретної кав'ярні.

Успіх сучасних закладів ресторанного господарства заснований не тільки на продажі ароматного напою, а на пропозиції  відмінної від інших закладів.

Такою "пропозицією атмосфери" є, за словами засновників, їх концепція. "Основна концепція Пані Мері – найкращі книжки різними мовами, сучасна музика, вишукані десерти і смачна кава.

Каві належить ключова роль. Ми хочемо, щоб якість нашої кави була головною конкурентною перевагою для споживача", - кажуть власники Юрій та Інна Ягущини.

Відмітимо, що студенти були у захваті від отриманої інформації, про що свідчили їх запитання у процесі бесіди. Такі платформи з обміну практичного досвіду сприяють розвитку сучасної інноваційної освіти студентів НУВГП.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування