Профорієнтація у Березівському ліцеї

Днями до Березівського ліцею Березівської територіальної громади Рівненської області завітав її випускник, а зараз студент 1 курсу спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» Боковець Едуард Ігорович.

Едуард зустрівся з учнями випускових класів та розповів про навчання у Національному університеті водного господарства. Він ознайомив присутніх із переліком спеціальностей університету, особливостями освітнього процесу, наголосив про зміни в правилах вступу.

Особливий інтерес у школярів викликали мобільних додаток «Мій НУВГП» та процедура  складання модульних контрольних робіт і екзаменів через центр незалежного оцінювання знань нашого університету. Едуард поділився враженнями, як студенти спеціальностей Екологія, Агрономія, Водні біоресурси та аквакультура, Геодезія та землеустрій, Туризм і готельно-ресторанна справа весело та пізнавально провели О-тиждень на початку цього навчального року, про життя у гуртожитку, а також досвід першої сесії.

Нині Березівський ліцей має чотири корпуси для навчання, одному з них вже понад 100 років, їдальню, майстерню, бібліотеку. В школі навчається 955 учнів, працює 118 вчителів. Директором школи є Павлюк Анатолій Миколайович. 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування