Previous Next

Продовження знайомства з особливостями національної кухні різних країн

24 жовтня 2023 р. студенти другого курсу спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" у межах дисципліни  "Етнічні кухні" відвідали кав'ярню в англійському стилі з традиційними стравами у меню та церемонією чаювання з набором сандвічів та десертів у міні варіанті "Five o'clock".

Кухар ресторанного закладу Сергій Холодов провів лекцію на тему: "Особливості англійської етнічної кухні".

Студенти мали змогу почути від професіонала у сфері кулінарії про основні продукти і страви англійської кухні, про англійські сніданки, які широко використовуються при організації харчування в готелях у світі, про технологію приготування основних англійських страв, які полюбляють туристи. Дегустація англійською випічкою дуже сподобалась. Студенти і викладачі залишилися дуже задоволені.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи висловлює щиру вдячність персоналу "Five o'clock" за можливість отримати нові знання і практичний досвід.

Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.

та на сторінці Five O’clock.

 Доцентка кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи
Оксана Конарівська

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування