Previous Next

Про результати участі в інтернаціональній віртуальній літній школі

Цього тижня фінішувала літня віртуальна інтернаціональна школа «Цифрова модернізація викладання в українських аграрних університетах», у якій брали участь студенти та викладачі ННІАЗ.

Програма тривала впродовж 5-14 червня 2022 р. в рамках проекту DAAD, тематикою якої були цифрові інструменти для сучасного, студентоцентричного та мотивуючого викладання лекцій в університетах.

Для організації та проведення літньої школи було сформовано міжнародну експертну команду: 6 експертів із трьох українських університетів-учасників проекту, 3 європейських експерта у сфері цифровізації.

Учасниками літньої школи були 8 команд від українських закладів вищої освіти з міст Київ, Суми, Миколаїв та Рівне. Зокрема, Національний університет водного господарства та природокористування представляли 2 команди. До складу кожної команди входили 3 викладачів та 5 студентів.

Перший тиждень літньої школи було присвячено ознайомленню та навчанню учасників із можливостями цифровізації освітнього процесу з використанням сучасних візуальних додатків та програм для креативного та інтерактивного спілкування з аудиторією.

Другий тиждень було присвячено розробці командних проектів, у яких мали бути представлені результати навчання. Оцінки за представлені проекти надавали всі 66 учасників заходу, в результаті чого було визначено 3 команди переможців.

Так, серед команд-переможців була представлена команда від НУВГП, до складу якої увійшли студенти та викладачі ННІАЗ. Ця перемога в якості призу принесла нашому університету дві ліцензійні програми для розширення можливостей наших студентів і викладачів вдосконалювати дистанційні методи навчання і викладання, а також осучаснити аудиторну роботу з використанням нових цифрових можливостей.

Як зазначили міжнародні експерти літньої школи, українська освіта має колосальний потенціал талановитої та креативної молоді, яка разом із досвідченими та активними викладачами творить прогрес та розвиває вищу школу.

Вітаємо всіх учасників літньої віртуальної школи з успішним завершенням навчання, набутим цінним досвідом та привнесенням здобутків до діяльності нашого університету!

Велика подяка завідувачу сектору грантової роботи НУВГП Аллі Кучеровій за організацію участі наших команд у заході, високий професіоналізм, розширення можливостей та міжнародний досвід наших студентів і викладачів!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування