Previous Next

Про поточні активності проєкту AFISHE в м. Дубровнік, Хорватія

Тривають тренінгі та стажування викладачів ННІАЗ у межах грантового проєкту ERASMUS+AFISHE "Розвиток освіти аквакультури та рибного господарства для зеленої справи в Вірменії та Україні: від освіти до екології".

Своїми враженнями від академічної та наукової співпраці в університеті Дубровніка (Хорватія) поділилась завідувач кафедри водних біоресурсів, к.вет.н., доцент Тетяна Полтавченко:

"Лабораторні роботи із професором Тatjana Dobroslavic одне задоволення. Сьогодні разом з колегою із Вірменії та Тетяною Солодка перевіряли морську рибу на органолептичні показники та освоїли експрес  метод на свіжість.

Обговорили освітні програми спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура" бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти. 

По закінченню робочого дня ми обговорили наші враження та висловили плани для подальших досліджень та співпраці. Ця спільна робота з різних країн підштовхнула нас до нових ідей та підходів у нашій роботі з рибою, і я з нетерпінням чекаю подальшої співпраці з цими талановитими колегами".

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування