Previous Next

Представники ННІАЗ в Університі Ньюкасла

В межах Літньої школи, що відбулася за сприяння Центру водних ресурсів Ньюкасла, науковці та аспіранти ННІАЗ у складі делегації від НУВГП впродовж двох тижнів вивчали загальні теми досліджень в галузі водних ресурсів та агрономії з колегами з Ньюкаслського університету (Велика Британія).

Літня школа, фінансована британсько-українськими науково-дослідними та інженерними грантами Universities UK International (UUKi), є частиною ініціативи PEACE-R2UK (Програма розширення академічного співробітництва для забезпечення регенеративної реконструкції в Україні).

 

В британському університеті наші науковці й аспіранти взяли участь у тематичних обговореннях, які стосувалися забудованого середовища, комплексного управління водозабором та гідротехнічними спорудами. Вже заплановано наступні подібні ініціативи.

Учасники Літньої школи побували з екскурсіями у лабораторіях і на об’єктах університету, відвідали реконструйовану будівлю Стівенсона – центр інженерної школи та досліджень, навчання та взаємодії, вивчення мов, а також Old Library, Крэгсайд, Ліндісфарн і замок Бамбург. Окрім того, делегація побувала на науково-виробничому полігоні BEWISe (Біологічна інженерія: масштабні інновації в області очистки вод).

Особливу цікавість для представників ННІАЗ мало ознайомлення з аграрним напрямком досліджень у межах Університету Ньюкасла. Екскурсія до ферми, де британські науковці та аспіранти проводять свої дослідження в галузі агрономії та тваринництва стала початком майбутньої співпраці та обміну досвідом із нашими науковцями. Вже отримано домовленості про формування мпільних дослідницьких проектів, які в подальшому стануть розширенням міжнародної співпраці НУВГП. 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування