Previous Next

Представники ННІАЗ у Краківському аграрному університеті

У рамках Міжнародної літньої школи, делегація представників НУВГП відвідала Краківський аграрний університет.

13 липня 2023 р. викладачі та аспіранти ННІАЗ у складі представників нашого університету відвідали Факультет екологічної інженерії та геодезії Краківського аграрного університету (Краківський сільськогосподарський університет ім. Гуго Коллантая).

На розширеній зустрічі із польськими колегами було обговорено ряд наукових питань, які сьогодні являють актуальні напрямки в галузі гідрології, екологічної безпеки підтоплення територій, урбаністики та регулювання поверхневого стоку міських територій, очищення стічних вод та біотехнологічних рішень у технологіях захисту навколишнього середовища. Зі свого боку, польські колеги окреслили свою сферу досліджень та розвиток освітньої діяльності в Краківському аграрному університеті.

У межах групових зустрічей, науковці обох сторін провели більш детальний обмін досвідом та з'ясували дотичність наукових досліджень для можливої подальшої співпраці. Так, представники ННІАЗ ознайомили польських колег із результатами своїх напрацювань за напрямком агрономії, аквапоніки та біомоніторингу навколишнього середовища. Окремі питання виявились спільними та цікавими для розвитку для польських науковців, на підставі чого було сформовано домовленість про подальшу комунікацію та пошуки нових рішень за відповідними темами досліджень.

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування