Previous Next

Працевлаштування випускників кафедри водних біоресурсів

Випускник спеціальності водних біоресурсів поділився досвідом роботи за фахом.

Атомна енергетика і рибне господарство… Здається, зовсім різні галузі, які ніяк не пов’язані. Але це не так. Виявляється, у водоймах-охолоджувачах енергетичних об’єктів вирощують риб-біомеліораторів, які підтримують їх необхідну чистоту і забезпечують покращення гідрохімічних показників. Зокрема, на водоймі Хмельницької АЕС щороку відбувається зариблення, зокрема рослиноїдними видами риб з Далекого Сходу - амуром і товстолобиками.

У НУВГП готують фахівців-рибоводів, які, крім звичних місць роботи в рибінспекції або ставових господарствах, можуть обрати дільницю біомеліорації атомної станції, як це зробив Дмитро Кашицький – випускник НУВГП 2019 року, магістр за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Зараз він працює на посаді рибовода 5 розряду ВП ХАЕС.  Цьогоріч він поділився з нами світлинами технологічних процесів (гіпофізарні ін’єкції, виготовлення нерестових кубел), а також відео про своє місце роботи та професійну діяльність.

Наразі, науково-педагогічний персонал кафедри водних біоресурсів працює над започаткуванням організації дуальної форми освіти для своїх студентів, які під час навчання в університеті зможуть працювати за фахом та мати зарахування відповідних видів діяльності в освітньому процесі.

Відео можна подивитись тут.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування